Campania" Renunta la fumat in fiecare zi"

Pe 19.11.2009 a avut loc actiunea de informare cu privire la riscurile asociate consumului de tutun si a beneficiilor renuntarii la fumat din cadrul campaniei „Renunta la fumat in fiecare zi”, pentru marcarea Zilei Nationale Fara Tutun. Actiunea a debutat la Colegiul National”Mihai Viteazul” cu realizarea unor discutii libere cu elevii si profesorii fumatori, carora li s-a oferit in schimbul unei tigari, materiale informative si obiecte promotionale (bratari HELP, pixuri).
Activitatile au continuat la Centrul Cultural”Ionel Perlea” Slobozia cu prezentarea unor materiale de bune practici realizate de elevi ce au participat la programe cu tematica antifumat si prezentarea unor alternative sanatoase de petrecere a timpului liber(dans , demonstratii sportive) in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.
Tigarile colectate in schimbul pixurilor si bratarilor au fost distruse de elevii de la Colegiul National”Mihai Viteazul” in urma unei demonstratii de dans.
La toate aceste activitati au participat elevii CNMV, sub coordonarea profesorilor: Popa Madalina, Negoita Iuliana, Simion Emilia.
Campania, „Renunta la fumat in fiecare zi” s-a incheiat cu un mars al elevilor si profesorilor participanti.

[link=http://cnmvslobozia.ro/page.php?1.cat.14]Galerie foto: Renunta la fumat![/link]






Lasa un mesaj