" Minte sănătoasă în corp sănătos"

Echipajul format din elevii Costea Vlad, Dinu Adrian, Dinu Andreea, Dragomir Andrei, Dragomirescu Andreea, Frâncu Veronica, Oncescu Cosmin, Paraschiv Gabriel, Paraschiv Mariana, Popescu Andrei, Stroe Cristina, coordonat de prof. Simion Emilia, a obţinut premiul I la concursul judeţean”Minte sănătoasă în corp sănătos” organizat de Direcţia pentru sport a judeţului Ialomiţa. Competiţia s-a desfăşurat în două etape şi a constat în probe sportive, de dans, de imaginaţie şi de cultură generală.
Prima etapă, cea locală, a avut loc pe 27 octombrie în sala de sport a Grupului Şcolar „Alexandru Ioan Cuza”, unde elevii Colegiului au obţinut premiul I atât la proba de cultură generală, cât şi în clasamentul general, calificându-se împreună cu liceul gazdă la etapa judeţeană. Aceasta s-a desfăşurat în perioada 7-8 noiembrie la Amara, reunind elevi din Slobozia, Urziceni şi Feteşti. Şi aici, echipajul liceului nostru a fost desemnat câştigător, iar galeria a primit premiul pentru fair-play.
Premiile obţinute au constat în diplome, cupe şi materiale sportive, dar şi într-o excursie la munte alături de următoarele două echipaje clasate.

[link=http://cnmvslobozia.ro/page.php?1.cat.15]Galerie foto: Minte sănătoasă în corp sănătos[/link]




Lasa un mesaj