Let’s Do It, Romania! (In varianta XI C)

Colectivul clasei a XI -a ‘C’ al Colegiului National Mihai Viteazul,alaturi de domnul diriginte Francu Paul, a decis sa se alature proiectului ‘Let’s do it Romania’ pe data de 25  septembrie in echipa 2850- 28 elevi dintr- un total de 30.
Inarmati cu manusi,saci de plastic si mult entuziasm am pornit spre periferia orasului pentru a o ecologiza.Ajunsi la ‘locul faptei’ am realizat cat de inconstienti pot fi unii locuitori ai orasului si nu numai.Am descoperit mormane de deseuri,de la pet-uri,cutii de conserve pana la reviste si chiar haine,insa cu o organizare demna de invidiat si cu multa vointa am reusit sa ecologizam aceasta zona devenind campioni pe scoala cu 50 de saci adunati.
Am dat o mana de ajutor si ne-am implicat in acest proiect deoarece credem cu adevarat ca noile generatii trebuie sa fie altfel.Numai atunci vom constientiza raul pe care il facem naturii si ne vom gandi de doua ori inainte sa aruncam mizeria pe jos,uneori chiar langa cosul de gunoi.
Poate ca nu am reusit sa mutam muntii din loc,asa cum ne-am fi dorit,dar viitorul se construieste cu rabdare si suntem siguri ca incetul cu incetul mentalitatea oamenilor se va schimba.

Lasa un mesaj