C O M U N I C A T

In calitatea mea de profesor, pe langa transmiterea si implementarea unor cunostinte, am si o datorie morala, pedagogica fata de clasa la care sunt diriginte. Prin puterea exemplului am construit pe o baza solida : respectul fata de colegi, altruismul, increderea in propriile forte, dorinta intrinseca de a reusi.

Viziunea deformata a unui asa-zis ziarist, descopera “senzational” intr-o poza remisa redactiei, de la o petrecere de traditie a Colegiului, creeaza o “bomba de presa”. Mai mult de atat, are iluzia ca a descoperit adevarul absolut in materie publicistica, neavand notiunea termenilor gen “scandaluri sexuale” sau “porno-starlete”, bineinteles sunt imperios necesare pentru a atrage atentia si atat. In fond, la ce face referire “domnul ziarist”, fotografiile si textul nu au nicio legatura cu ce doreste/intentioneaza sa reflecteze acesta.

In concluzie articolul vrea doar sa arunce inca o pata pe “uniforma” (ca sa fim in tema) Colegiul National “Mihai Viteazul”, fara a relata vreodata performante educative, premiile obtinute, concursurile castigate, campanile in care sunt implicati aceeasi elevi imbracati in aceleasi uniforme.

 

Diriginte ,

Prof. Manea Cristian