Actiune caritabila „Daruind, vei dobandi”

Miercuri, 21 decembrie 2011, orele 14:00, în sala Episcopiei Ialomiţa, cu ocazia  sărbătorilor de Crăciun s-a desfăşurat  spectacolul artistic”Daruind, vei dobandi”, ce a fost  însoţit de donatii de alimente, haine, jucării. Organizatorii au fost Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”Slobozia, Asociaţia Socio-Culturală „Matei Basarab”,  Crucea Roşie iar  invitati sa participe la activitate  – Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa.

Tradiţie de trei ani pentru liceu, spectacolul  a adus  bucurie în pragul sărbătorilor  de iarna, oamenilor sărmani prezenţi la activitate, 20 de familii cu 58 de copii, aflati sub tutela  Asociaţiei socio-culturale „Matei Basarab”si a Crucii Rosii, Filiala Ialomita.

Acţiunea a fost frumoasă, armonioasă si a cuprins două activităţi principale: momentul artistic susţinut de corul CNMV coordonat de domnul profesor Sebastian Tudora şi ”Momentul Moşului” când copiii familiilor nevoiaşe au primit în dar, de la Moş Crăciun, jucării, rechizite şi dulciuri. Totodată, părinţii s-au bucurat de sprijin pentru a-i întreţine, elevii CNMV contribuind cu alimente si  haine. Această acţiune a fost coordonată de catedra de biologie a CNMV.

 






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profesori coordonatori,

Popa Maria

Popa Madalina

Negoita Iuliana