C O M U N I C A T

Noi, elevele clasei a XII-a ale Colegiului National “Mihai Viteazul”, consideram ca tot ceea s-a scris la adresa liceului si a elevelor este o adevarata calomnie.

In primul rand, CNMV este cu adevarat cel mai bun liceu din judet si niciodata nu a fost implicat in “scandaluri sexual” precum afirma asa numitii “ziaristi” ai ziarului Independent: “ca sa nu ramana repetenti si anul acesta…elevele imita porno-starletele de prin cluburile Bucurestene”.

In al doilea rand nu exista nicio comparatie intre poza noastra si poza modelului Andreea Bododel, deoarece noi ne aflam la un eveniment privat , pe cand Andreea Bododel se afla intr-o institutie de invatamant. Singura asemanare dintre cele doua fotografii fiind in mintea ziaristilor .

Dar, ne intrebam de ce oare intotdeauna ziaristii cauta subiecte de scandal, numindu-ne “sexy veterane”, iar cand am participat la unul dintre multele proiecte nationale, Let’s Do It Romania, acestia au fost invitati, insa au considerat ca acest eveniment nu era un subiect care sa prezinte interes.

In concluzie credem ca acest articol a facut foarte mult rau, denigrand imaginea noastra cat si a liceului.-