ŞCOALA DE VARĂ IP WORKSHOP – CĂLIMĂNEŞTI 2010

[size=13]

În perioada 30 iulie – 12 august 2010 se va desfăşura cea de-a IV-a ediţie a Şcolii de vară IP Workshop. Dacă Simpozionul din acest an a fost găzduit de CNMV, Şcoala de vară se organizează la munte, pe valea Oltului, mai precis la Grupul Şcolar Economic din staţiunea Călimanesti, judeţul Vâlcea. Echipa de organizare s-a deplasat la faţa locului, aşa că pe pagina http://calimanesti.ipworkshop.ro puteţi găsi fotografii de la faţa locului.

Lista cursurilor propuse anul acesta este:
* Fotografie
* Grafică şi Design
* Reţele de calculatoare
* Programare pentru Android şi Blackberry
* Robotică
* Utilizare Linux
* Dezvoltarea proiectelor software

Pentru participarea la Şcoala de vară, va trebui să vă înscrieţi la un singur curs. Totuşi pentru a nu vă obliga să vă limitati la un singur curs, anul acesta organizatorii au creat ideea de seminarii. Acestea sunt cursuri de una sau doua zile, cursuri ce nu se vor ţine în paralel şi la care poate participa oricine. Înscrierea se va face la faţa locului. Până acum, seminariile propuse sunt:
* Adobe Flash
* Probleme de securitate
* Python si Django
Lista nu este încă completă, propunerile sunt binevenite.

Cazarea şi masa vor fi asigurate de către liceul gazdă – Grupul Şcolar Economic din Călimăneşti. Condiţiile de cazare sunt bune (camere de două sau patru paturi cu baie pentru fiecare cameră). Fotografiile se gasesc pe pagina de Internet.

Costurile participării încep de la 500 de lei pentru elevi şi studenti şi 300 de lei pentru profesorii însoţitori. Acestea includ cazarea, masa şi excursiile şi sunt valabile doar dacă plata este efectuată până la data de 1 iulie.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul Şcolii de vară: http://calimanesti.ipworkshop.ro sau trimiteţi un email la info@ipworkshop.ro.

[/size]

Lasa un mesaj